tisdag 17 maj 2011

Ugnsfalu och True Blood

Nu mullrar det utanför fönstret. Åskan har tydligen kommit även hit. Har sett på Facebook att det åskade redan tidigare i Stockholmstrakten. Är väl det ovädret som har kommit hit nu då.

Vi hann i alla fall ut och ta en joggingrunda mellan skurarna. Riktigt skönt när luften är så där syremättad. När vi kom hem åt vi upp resterna av rabarberpajen, som blivit över från i går, men gräddglass till. Nyttigt värre, men gott!

Nu har vi precis ätit kvällsmat. Idag blev det ugnsfalu med hemgjort potatismos. En av husmansfavoriterna här i huset. Skönt, nu har vi färdig mat för ett mål till.


Johnny håller på att stöka undan disken. Vi har den dealen, jag lagar oftast mat och Johnny får ta reda på disken. Jodå, Johnny lagar också mat, men det brukar bara bli så att det är jag som gör det för det mesta.

Nu ska vi snart bänka oss vid TV:n och titta på ett avsnitt av True Blood, (dvs om inte åskan sätter stopp för det). Helt beroendeframkallande! Sen ska vi lägga oss i skaplig tid, för i morgon bär det av med tåget till den kungliga hufvudstaden. Vi ska göra stan, shoppa lite, äta och dricka lite gott och bara må bra. Får se om vi träffar några av mina gamla pendlarkompisar på tåget hem.

2 kommentarer:

Eva-Lena sa...

Du passar på när jag jobbar hemifrån....
Ha de så bra i storstan!

Lena sa...

Vi åkte upp 10:14-tåget och hem 15:44, så det var nog inte troligt att vi hade träffats ändå. Har ni koll på Lagbergs insamling och avtackning? Skulle vilja åka upp då.

Skicka en kommentar