torsdag 3 maj 2012

Lycklig igen!

Från att under en period ha tappat livsgnistan totalt, så har jag nu hamnat i ett tillstånd av total lycka. Varenda fiber i min kropp sjunger och jag känner en behaglig värme i magen. Ja, jag måste nog krypa till korset och berätta att jag har trillat dit och det riktigt ordentligt.

För att skydda mig själv och mitt ömtåliga hjärta, så hade jag byggt upp en mur, som ingen skulle kunna ta sig bakom. Nu har det hänt, som inte riktigt skulle få hända. Inte nu i alla fall, om man nu ska gå efter alla regler och råd.

Sanningen är den, att jag faktiskt skiter i dessa regler och råd! Jag har varken tid eller lust, att gå och vänta på att det ska se bra ut, eller vara mer förståndigt. Om ni så vill, så jag har tappat förståndet och går bara på magkänslan nu. Jag skulle inte våga göra det, om jag inte visste att det är besvarat med hundra procent. All in!

Nu kan man ju knappast lära känna en person under fem dagar, men det jag hittills har lärt känna är bara som gjort för mig. Tror fasen att jag har hittat min tvillingsjäl, om man nu ska tro på att det finns en sån. Det kan inte bli mer rätt än så här och då går det bara inte att vänta.

Jag har släppt alla bromsar och alla fördämningar har brustit. Mitt hjärta är nu i öppen dager och mer sårbart än någonsin. Jag skiter i det! Det må bära eller brista! Nu satsar vi på det här fina och sköna, som bara dök upp från klarblå himmel.

Så himla lycklig!


2 kommentarer:

Yo...la madrileña sa...

Go girl!!! Det är du värd. Jag håller tummarna för dig. Jag såg att du inte hann med att sakna Sverige till slut under din Belgien resa! ;-)

Leane sa...

Hej Lena, jag råkade bara snubbla in här när jag sökte på "vad kan man göra i Belgien" och så fastnade jag för sitt sätt att skriva. Det du har varit med om, hur du hanterar det och att du delar med dig, inspirerar säkert många och nu även mig. Jag är också en öppen person som delar med mig av mitt liv och min vardag men jag finner det sällsynt att andra gör det. Och det är vi som vågar, som får ta konsekvenserna av vår öppenhet. Men jag möter mest positiva reaktioner. Vad underbart att du nu har hittat lyckan igen! Jag kommer fortsätta läsa. All lycka! Leane

Skicka en kommentar