måndag 23 januari 2012

Frissan och nya köksmöbler

Det första jag gör idag efter frukost, är att ringa till Vårdcentralen, för att boka läkartid. Jag får en tid först den 7/2, eftersom det inte är akut. Bara att bita i det sura äpplet och vänta då. Nu har jag i alla fall tagit tag i min situation.

Det är alltid lika trevligt, att få slå sig ner i frisörstolen, hos Marie på Salong Style. Nu är det tio veckor sedan jag var där sist, så det ska bli riktigt skönt att få bli lite ompysslad. Medan slingorna "kokar" färdigt i torkhuven, så får jag en kopp kaffe och de senaste skvallertidningarna.

Nyfrissad och fin, så tar jag bilen till Mio, för att kolla in lamporna där. Inte mycket att ha. Däremot, så hittar jag en fin lampa på K-Rauta. Jag skulle in där, för att köpa spackel och lite annat smått och upptäckte då att de har massor av fina lampor.

När jag svänger in på parkeringen hemma, så ser jag att Lillis redan har kommit med bil och släpkärra. Han har bara väntat ett par minuter, så det är ingen fara. Vi byter bilar och jag går in till mig. Då hinner jag lagom få i mig lite lunch, innan Henke kommer.

Jag ringer till Ullis och pratar en stund. Hon mår fortfarande så där bra, som hon gjorde i lördags. Dessutom, har hon också tagit tjuren vid hornen och beställt tid hos en läkare, hon har fått tips om. Jag blir så glad, när hon berättar det.

Bordet är verkligen så fint, som det var på bilden. Tur att jag har Henke med mig, för det väger bly. Bordet och de sex stolarna får precis plats på släpkärran och allt går riktigt smidigt. Alla nöja och glada.

Nu har jag alltså en matsalsmöbel för mycket. Jag har satt ut en annons på Facebook, till att börja med. Får jag inget napp där, så blir det väl Blocket eller Tradera. Intresserad, någon....0 kommentarer:

Skicka en kommentar