onsdag 25 april 2012

Väntans tider

Förkylningen har krupit längre in i bihålorna och jag har fått en irriterande snuva. Det positiva är, att jag inte har någon feber och att jag inte har ont i halsen längre.

Jag hinner precis börja med frukosten, när jag får ett SMS. Ja, men så trevligt då! Blir ev en spännande fika idag på eftermiddagen. Ett till SMS. Det är Karin, som är ute på morgonpromenad och är pratsugen. Vi pratar allvar, skrattar och bubblar en bra stund. Bra start på morgonen!

Sen fick jag även svar på mitt långa brev, igår kväll. Fast egentligen blev jag ju inte speciellt mycket klokare av det. Verkar i alla fall som att vi kommer att ses efter Belgienresan, för att prata om oss. Känner att jag blir helt svettig, när jag tänker på det. Vi får väl se vad som blir av eller inte.

Nu sitter jag här i alla fall och bara väntar och väntar. Hur blev det så här? Måste försöka att fokusera på andra saker, men det är lättare sagt än gjort. Jag har ju egentligen hur mycket som helst att göra, men jag har ingen lust. Jag måste ju i alla fall klä mig och göra mig iordning, ifall jag får besök i eftermiddag.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar