tisdag 15 maj 2012

Ny dag med ny energi

Underbart! Idag mår jag bra igen, för det gjorde jag verkligen inte igår. Jag var SÅÅ stressad, så jag kunde inte tänka klart. Nu har jag sovit gott en natt och känner att energin är på väg tillbaka.

Men vadå, ska jag inte klara av att jobba två dagar innan jag bryter ihop. Jodå, det handlar inte om jobbet, inte bara jobbet i alla fall. Det har ju hänt så otroligt mycket i mitt liv de sista veckorna, så det är inte alls konstigt att min kropp slår bakut.

För det första, så har jag delat min lägenhet med Bosse i en vecka nu, något jag inte är van vid. Jodå, det har gått väldigt bra och han är så omtänksam och fin, men jag är en person med stort kontrollbehov och med många sjuka idéer om hur allt ska vara.

En annan grej med att bo tillsammans med den man är kär i, är att man inte kan låta bli varandra. Men Herre Gud, det går ju inte att bara gå förbi varandra utan att röra. Då är det lätt gjort att man fastnar och att det går någon timme eller två. Hoppsan, vart tog den dagen vägen då?!

Sen har jag ju nu äntligen fått anställning på Ica Stenby, något jag har gått och väntat på sedan i början av året. Jättekul, men nu har jag ju börjat planera semester och veckoslutstrippar med Bossse och det är mycket som kommer att krocka.

Jag har försummat min blogg under veckan med Bosse. Ja, visst är det helt naturligt, men jag måste erkänna att jag inte mår så bra av det. Bloggen har ju trots allt varit min räddning under min svåra tid med sorgen. Jag hoppas innerligt, att jag ska kunna hitta balansen för att kunna fortsätta med bloggen, även om jag nu har fått ett riktigt liv.

Under den här veckan, har vi hunnit med att träffa de flesta i våra familjer. Härligt, men också väldigt energislukande. Även om alla är supertrevliga och snälla, så sitter man ju där och undrar vad de ska tycka om en. Jag vet, lite knasigt, men sån är jag.

Simba har varit olycklig över att plötsligt inte vara jordens medelpunkt. Han har gått omkring och ylat, ja han har faktiskt YLAT. Sen har Bosse varit jättefin mot Simba och både gosat och larvat med honom. Han har fått en ny husse och grejen är faktiskt den, att Simba gillar Bosse starkt.

Jag tror helt enkelt, att det är väldigt bra att Bosse nu jobbar i Uppsala och att jag får lite egen tid i dagarna tre. Jag behöver landa och låta själen komma ifatt. Det är något man gärna glömmer, när man bara vill vara tätt tillsammans och njuta av kärleken.

Nu ska jag sätta fart med att göra mig klar för dagen. Det är en hel del saker som jag har tänkt hinna med, innan det är dags att gå till Ica Stenby. Ikväll ska jag jobba kvällspasset fram till elva, så jag början inte förrän fem. Då gäller det att ta vara på dagen, men att samtidigt låta själen få sitt.

2 kommentarer:

Yo...la madrileña sa...

Hola,

Oj då, har du börjat jobba igen? Gick det inte att få ihop ekonomin efter att ha blivit ensam? Svara ifall du vill, men inget tvång! :-) Se ditt jobb som chansen att få träffa människor igen. Jag själv jobbar inom data och har egentligen ett toppjobb, men sitter och längtar tillbaka till tiden då jag jobbade som bartender och servitris. Jag älskar nämligen restaurangyrket...det är bara så uselt betalt här i Spanien. :-) Är glad för din skull att det går bra för dig och att du mår bra!

Saludos desde Madrid,
La Madrileña

Lena sa...

Hej La Madrileña! Nej, jag skulle faktiskt klara mig rent ekonomiskt, även om jag inte har obegränsade resurser. Anledningen till att jag sökte timjobb, var att jag skulle komma ut bland folk och att få känna mig behövd igen. Sen har jag faktiskt saknat arbetskompisar. Mm, IT-branchen i all ära, men man ska ha kul också. Tack för att du bryr dig! :)

Skicka en kommentar