måndag 11 juni 2012

Bloggpaus

Måndag igen och det är meningen att jag med full iver ska blogga ifatt helgen som gått. Det är bara det att jag känner en enorm stress över det och det är ju inte alls meningen. Bloggen ska vara mitt balsam för själen. Jag ska må bra av bloggen.

Nu gör jag inte det. Inte just nu i alla fall. Jag har alldeles för mycket annat omkring mig, som kräver min uppmärksamhet. Man brukar ju säga att man gör och hinner med det man själv vill. Jag tror faktiskt att det är just det det handlar om nu.

Just därför har jag beslutat att ta ett litet brejk med bloggandet. Ja, jag har ju inte sagt att jag ska sluta för all evighet, bara ta en paus i skrivandet. Det måste kännas kul och kunna ge något tillbaka, inte bara som en belastning.

Jag lovar att jag snart kommer att fortsätta blogga. Det är ju en del av mig. Jag har så mycket kul att berätta, men samtidigt så mycket kul som pockar på uppmärksamhet framöver. Snart är det semester också. Ja, ni hör ju själva att det är dags för en paus.

Ha det så gott, så hörs vi snart igen! Kram vänner!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ta du en välbehövlig paus - kan nog vara bra när man känner sig stressad. Kommer att sakna din blogg som jag ju följer med intresse.

Ha en trevlig sommar och lycka till med det du nu gör!

Agneta

Skicka en kommentar