torsdag 28 juni 2012

Stressdag

Igår hade jag en av mina stressdagar. JAA, man kan faktiskt bli stressad även av annat än jobb! Först var jag till Vårdcentralen med min onda armbåge, som inte vill bli bättre. Jaha, tennisarmbåge löd diagnosen. Kortison och övningar är det som ska hjälpa.

Medan jag är inne hos läkaren, så hinner både mamma och Ullis ringa på mobilen. Tur att jag hade haft vett om att sätta signalen på ljudlös. Trots det, så kan man ju ändå höra det dova surrandet av vibratorsignalen. Läkaren flinade lite åt det.

När jag ändå var där, så passade jag på att fråga om mina besvär i rygg och nacke, som inte heller ger sig, trots ett otal besök hos både massör och naprapat. Direkt kunde läkaren läsa ut av min kroppshållning att jag är extremt stressad. Huvudet på spiken!

Nu har jag alltså lovat mig själv, att inte stressa i onödan. Jag måste tänka mer på mig själv, hur jobbigt det än låter för mig. Jag kan inte låta andras problem tynga ner mig! Jag måste koncentrera mig på att leva mitt liv nu och att göra det jag mår bra av och inget annat.

Styrkt av läkarens ord, åkte jag hem och hann precis innan för dörren, innan det var dags att följa med Ullis till hennes läkarbesök i Skiftinge. Hon har blivit så illa behandlad av läkare, så hon kan behöva lite stöd. Sen kanske det inte riktigt rimmar med vad min läkare just rådde mig till idag då.

Ullis fick träffa en ung, men riktigt duktig och trevlig läkare. Hon gick till botten med allt och brydde sig verkligen. Känns som att bördan på mina axlar lättade lite efter det besöket. Nu kanske det kan bli lite bättre för Ullis också.

Hem igen och snabbt stryka på Ica-kläderna. Kvällspasset på Ica var väl inte just vad jag behövde just då, men har jag lovat så har jag. Blev långa timmar fram till halv tolv, då jag var hemma igen. Jag formligen stupade i säng, totalt urlakad.

Nu är det äntligen torsdag igen och min Bosse kommer hem från sitt jobb i Uppsala. Typiskt att det ska vara toppenväder ute, när jag ska städa och packa. Kommer inte att ha en chans att sitta ute i det fina vädret idag. I alla fall inte om vi ska kunna åka iväg på semester på lördag.

Den här gången bär det iväg två veckor till Danmark och norra Tyskland med husbilen. Johanna har lovat att vara kattvakt även denna gång och kommer att bo hos mig, så allt är fixat och klart. Ska bli riktigt najs att få lämna stan ett tag och bara ta det lugnt.

Med dessa ord lämnar jag alltså bloggandet igen, för en period. Sen kommer jag säkert att ha mycket att berätta, när vi är tillbaka igen. Trevlig sommar på er!

1 kommentarer:

bloggare på icedaniel.se sa...

Ibland kan man ha såna där riktiga skit dagar.

Skicka en kommentar