fredag 9 mars 2018

Regnet har besegrat oss

Mellan skurarna så passade vi på att besöka närmsta byn utanför campingen, Espiche. Paraplyerna krampaktigt i nävarna, men så mycket trevliga gator och gränder....




.... för att inte tala om vidderna alldeles bakom campingen....



.... här någon sorts mindre påsklilja....


Camping Turiscampo **** hade verkligen allt vi kunde önska oss förutom vädret. Vi passade verkligen på att nyttja alla faciliteterna som fanns på campingen. Massagen var riktigt bra för 30 €/pers. För att vi bokade massagen fick vi varsin gratisbiljett till sauna/hammam/gym, perfekt i gråvädret, (lånade bilder)....




Vi kommer definitivt att återvända hit, men då blir det i höst/vinter då vi har hört att vädret ska vara bättre....



Idag åkte vi vidare tillbaka till Spanien och Sevilla i ett svep. Regn och åter regn! Bosse är lite tagen efter alla läskiga rondellkörningar i centrum av Sevilla. Fyrfiligt in i rondellen och sedan dessutom flera trafikljus i rondellerna. Efter det ska alla fyra filer in i en ny rondell, som sedan smalnar av i endast ett körfält.

Gäller att hålla koll i backspeglarna! Sen kan väl nämnas att jag hade lagt in fel ställplats på Google Maps, så vi gjorde några extra rondeller, men övning ger ju som bekant färdighet. Häpp!

Nu sitter vi här på samma parkering som tidigare, mitt i centrala Sevilla och kan inte komma ut ur husbilen för det ihållande regnet. Vi har haft kontakt med vårt tidigare resesällskap Lena och Leif Carlén. Förmodligen så korsas våra vägar åter i Granada, som är nästa stopp.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar