fredag 21 september 2018

På rull igen!

Vilken underbar sommar vi har haft och då menar jag inte bara vädret. Vi har haft besök av goda vänner och farit runt till nära och kära och hälsat på. Trots det så finns det vänner vi känner att vi inte riktigt har hunnit med. Sen tycker alltid våra familjer att vi har setts för lite, men vi gör ju så gott vi kan och vad sommaren räcker till.


I onsdags lämnade vi i alla fall kommungränsen och åkte till Bosses äldsta dotter, Therese i Örebro och hälsade på henne och grabbarna. Redan samma kväll åkte vi vidare till Omberg och tillbringade natten på den fina platsen med utsikt över en vitgässad Vättern.


För att riktigt komma igång med vår resa mot sol och värme, så åkte vi i ett sträck till Burg vid Puttgarden. Vi hade tänkt att bara handla lite gottis och sedan fara vidare, men själva stadskärnan var så trevlig så vi stannar ett dygn till.

Nu sitter vi här i regn och snålblåst och planerar vår resa söderut. Troligen så hamnar vi på en fin ställplats i närheten av Bremen för att sedan åka vidare mot Holland och Belgien. Känslan är i alla fall FULL FRIHET! Just känslan av att vara på rull igen och att vara helt utan måsten. Den är oslagbar!


2 kommentarer:

Unknown sa...

Så avis! Kör försiktigt och njut av friheten. Har 6 nätter kvar att jobba sedan är jag oxå fri. Synd vi inte kunde ses. Planerat att hyra lägenhet i Torrevieja mars- april så lite kommer vi bort. Ha det bra. Kram

Lena sa...

Härligt att du har börjat räkna ner! Vi hinner ses framöver. Kanske vi kan ses när ni är i Torrevieja. Kram kram och ha det så bra!

Skicka en kommentar