torsdag 10 januari 2019

God Fortsättning på det nya året!

Jodå, nyårsaftonen blev så där lyckad som vi hade föreställt oss. Så här städade såg vi ut när vi just hade bänkat oss vid bordet på "Mandarin"....


Vi frossade i hummer och cava. Snart blev vi lite suddigare....


Vid tolvslaget var vi så här fina....


Nyårsdagen var en tung dag. Som vi gjorde förra året, så gick vi till strandbaren "Bikini Beach" och styrde upp dagen med starkt kaffe och en redig cognac....


Vi sov över tolv timmar under natten till den 2:a januari. Tror dessutom att det var välbehövligt. Jag har dessutom i vanlig ordning drabbats av "Benidormhostan". Sen har ju även Bosse fått en släng av den berömda sleven med både feber och halsont.

Några lugna dagar med endast långsamma promenader, sen har vi kommit upp på banan igen. Dessutom så har våra husbilsvänner från Öckerö, som vi träffade förra året, kommit hit till Benidorm. Kul att ses igen! Våra namne, Lena och Bosse har också återvänt från jul- och nyårsfirande i Sverige. Helt plötsligt så snurrar allt på med fart och fläkt igen.

I tisdags så tog vi upp Boulespelet igen. Riktigt kul, faktiskt! Spelet i sig är väl ingen kioskvältare, men just munhuggandet och de många skratten med våra vänner är det som lyser upp tillvaron. Vi bestämde att vi ska spela TTT - tisdagar, torsdagar klockan två.

Vi har hittat en del livemusikställen på stranden, där vi kan njuta av de sista solstrålarna och lyssna på schysst musik. Det gäller då att hitta en bra plats innan kl. 18, när allt drar igång. Sen är det ganska dött på strandpromenaden och man får leta runt efter andra evenemang i stan.

Alltså de här färgerna på himlen och havet....



En typisk bild från Benidorm - vacker kvällshimmel, strandpromenad, frusen inkastare och permobil....


På hemvägen hittade vi ytterligare en Belgobar - "L´Abadìa" på Avenida de Europa. Inte lika bra priser som den första vi hittade, men mycket finare interiör och även en mumsig tapas, som ingår till varje dryck....


"Läskiga Sara" från Halloween fick vakta husbilen med förskäraren i högsta hugg medan vi var på stan. Tror inte att någon ens vågade gå in i förtältet....


Nu har det varit "dåligt" väder här i några dagar, dvs kall vind och en hel del moln. Ibland är det också skönt. Är det bara kalasväder, så får man ju dåligt samvete om man stannar hemma i husbilen. Idag har det varit en riktig hemmadag med städning och bara vara.

Imorgon tar vi nya tag och satsar återigen på "White Lion" på stranden vid sextiden. Där lirar ett tributeband till Pink Floyd, som vi gärna vill se igen. Tror att vi blir ett litet sällskap som går ner.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar