måndag 29 april 2019

Nu är det väldigt nära hem

Jodå, igår eftermiddag kom vi till Burg auf Fehrman i ett ihållande regn. Skönt att vi hade fyllt på matförrådet, så att vi slapp gå ut i ovädret.

Vi checkade helt enkelt bara in på ställplatsen Hintz, för 15 EUR och då ingår elen. Dusch/toa var man tvungen att betala 0,50 EUR för att överhuvudtaget komma in. Sen kostade duschen 1 EUR för 5 minuter. Känns lite konstigt att kalla ställplatsen för "All inclusive". Annars är stället rent, snyggt och lugnt.

Idag sken solen från klarblå himmel, när vi vaknade. Härligt efter allt regn! Efter att vi hade hamstrat på Nielsen Discount Scan Shop, så gick vi in till stan och shoppade lite kläder igen. Riktigt mysig stadskärna, men vi tog inga kort. Kanske lite blase på alla fina hus.

Nu har vi precis avnjutit hemgjorda hamburgare, tillredda på vår stekhäll i solen. Vi känner oss båda på ett väldigt bra humör. Kan bero på att vi bara har tio mil till båten, som ska ta oss hem till Sverige igen. Jodå, vi får väl krypa till korset och erkänna att vi faktiskt längtar hem nu.

I solskenet sitter vi och reflekterar över de dryga sju månader, som har passerat med en väldig fart. Tacksamhet är det första ordet som dyker upp hos oss båda - att vi har möjlighet att göra det vi gör och att vi fortfarande tycker att det är det bästa vi har gjort.

Det får knyta ihop säcken för den här gången. Tacka alla ni, som har följt med oss på vår resa. Nu tackar vi för oss och tar lite sommarledigt. Bloggen kommer tillbaka i höst, när vi ger oss ut igen, dvs om livet och hälsan tillåter oss att göra om vår Europa-luff ytterligare ett år. Önskar er alla en riktigt härlig sommar!


2 kommentarer:

Frida sa...

Gud vilken härlig resa ni verkar ha gjort! Men förstår att ni längtar hem lite, jag brukar också göra det när jag varit borta en längre period, och nu börjar ju den bästa tiden i Sverige :D

Lena sa...

Ja, det är det bästa vi gjort och vi kommer att fortsätta att resa så länge det är möjligt. Vi får hoppas att sommaren kommer igång snart.

Skicka en kommentar