onsdag 25 maj 2011

Blåsväder, ugnsrengöring och cykelplaner

Jag vet ju att man inte ska lägga energi på sådant man inte kan påverka, men NU FÅR DET VÄL I ALLA FALL VARA NOG MED DEN HÄR FÖRBASKADE BLÅSTEN!! I morse när jag gick min morgonrunda, så var det inte så farligt blåsigt. Sen efter frukost, när man skulle gå ut i trädgården och påta lite, så var det så himla blåsigt och kallt så vi blev helt enkelt kvar inne.

Ska i och för sig inte klaga för nu har jag ju istället fått en del bra saker gjorda. Den där flottiga och ingrodda ugnen, som jag egentligen skulle ha gjort rent igår, är nu skinande ren. Ugnsrengöring till ugnen, som fick stå och dra i över en timme, gjorde susen. Till spisknapparna var det bara T-röd som hjälpte, men nu är de som sagt skinande rena. Nu törs man ju knappt använda spisen.

Johnny passade på att göra rent i avloppet i duschen och på gästtoaletten. Sånt där som man kanske inte längtar efter att göra, men som är så himla skönt när det är gjort. Det var också Johnny som tog tag i det där med matlagning idag. Nudlar med stekta grönsaker. Det var gott.

Annars har vi faktiskt suttit vid våra datorer i princip hela dagen. I och för sig rätt så konstruktivt arbete med bloggar och hemsidor, men man får lite kryp i benen av att bara sitta och stirra på datorskärmen. Påminner lite om jobbet....

Till i morgon hoppas vi att SMHI's prognoser håller, för de har lovat att det ska mojna och att det tillfälligt ska bli lite varmare och soligare väder. Då har vi planer på att ta en nätt liten cykelrunda på så där sex mil. Härifrån tar vi grusvägen till Svalboviken, vidare mot Hälleforsnäs. Vi svänger av mot Harpsund, vidare mot Mellösa och tillbaka hemåt över Hälleforsnäs. Mycket fin cykeltur, som vi har gjort flera gånger tidigare.

Nu håller vi alltså tummarna för att det mojnar till i morgon så att vi kan förverkliga våra planer.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar