söndag 22 april 2012

Dagen efter kvällen före

Oj, oj, oj! Idag blir det till att ta det lilla lugna. Jag får väl skylla på Anitha, som hade med sig drycken till knytkalaset. Sen att jag vann en flaska rödvin, gjorde ju inte saken bättre. Kul hade vi i alla fall. Som vanligt med Antiha!

Jag är våldsamt stel i nacken idag, vilket nog kan härledas till gårdagens yviga buggturer. Jag är ingen bugg- eller turdanstjej, men är det en sån fest man hamnar på, så får man väl bjuda till lite extra. Undrar bara hur många jag trampade på tårna eller smällde till med armbågarna?!

Jag har just ätit frukost och nu känner jag att sängen ropar på mig igen. Det är ju inget vidare väder ute, så det känns ändå ganska OK. Mamma ringde för en stund sen och undrade om jag vill komma och äta chili, men jag tackade nej och sa att jag bara ska vara hemma och slicka såren idag.

Skickade ett stolligt SMS i natt, när jag kom hem vid tvåtiden. Tvärtyst ända tills nu, när det kommer ett lika stolligt SMS tillbaka. Hm, kan bli så att jag får besök ikväll. Kanske skulle ta och vila en stund nu då, så att jag är pigg och fräsch till ikväll.

2 kommentarer:

Yo...la madrileña sa...

Hola,

Hamnade pa din blogg av en slump. Jag tyckte att titeln lät väldigt spännande och stannade kvar och läste. Ni var väldigt modiga som valde att sluta era jobb.

Jag är ledsen för din skull att det inte blev som planerat. Själv hade jag nog gärna vilja sluta arbeta för att hinna med att göra det jag tycker om, men tyvärr har jag inte den möjligheten just nu.

Jag tycker att du är oerhört modig och stark som vagar öppna dig här pa bloggen. Du har tur som har san härlig familj, vänner och bekanta. Du har det som du förtjänar brukar jag säga vid olika tillfällen. I ditt fall har du det för att du är en person som verkligen förtjänar det, vilket antagligen beror pa att du inte bara "tar" utan även ger oerhört mycket tillbaka.

Jag och sambon har gatt igenom 2 svara ar (pga sjukdomar hos familjemedlemmar och nackbesvär hos mig pga bilolycka) och jag har verkligen insett att det verkligen stämmer det som du skrev om att leva i nuet. Livet är det som finns här och nu. Just det som "försvinner" medan vi sitter och planerar framtiden typ. Fast ibland är det inte lika lätt att njuta av nuet som man tror för oftast är man för upptagen medans man jobbar och livet bara rusar förbi...

Skickar en varm kram fran Madrid i Spanien,
La Madrileña

Lena sa...

Hola, La Madrileña! Tack för dina vänliga och värmande ord! Kämpa på med din dröm om att sluta jobba, men glöm inte bort att leva här och nu också. Kram, kram!

Skicka en kommentar