lördag 12 november 2011

Skitkväll!

Misstänkte att det skulle vara för bra för att vara sant. Kvällen fortsätter istället med gråt och tandagnisslan. Givetvis kan jag ju inte hålla min praktiska sida i schack och börjar därför att rensa lite bland gamla papper i lådor och pärmar.

Det blir en smärtsam kavalkad av gamla minnen med Johnny. Jag sitter på golvet, rensar, gråter och dricker vin. För att göra det lite extra symboliskt, så väljer jag att bränna de papper jag bestämmer mig för att slänga i braskaminen. Känns oerhört tungt!

Vi har i alla år sparat information och t ex menyer från våra resor, men nu känns det bara som en plåga att läsa. De åker in i elden, även om det också känns jobbigt. Jag kommer ju aldrig mer att kunna titta på dessa papper utan att bli ledsen, så varför ska jag ha dem kvar för?! De gör ju heller ingen annan glad, bara tvärtom!

Vet inte riktigt hur jag ska orka med det här, men det får bli medicinerna, som för hjälpa mig att somna sen. Nu ger jag mig hän åt sorgen, som sliter mitt hjärta i stycken, och gråter av hela mitt hjärta. Varför måste jag behöva uppleva det här?! Har jag verkligen gjort mig förtjänt av det?!

Önskar att någon kunde ta mig härifrån, långt bort från all smärta, men jag vet att det är för mycket begärt. Johnny, kom och hjälp mig nu! Kan du åtminstone ge mig ett tecken på att du har det bra? Min älskade vän, varför gjorde du så här??

6 kommentarer:

Rose-Marie sa...

Nej, du har inte gjort dig förtjänt av detta.
Kram Rose-Marie

Maria sa...

Lilla gumman! Klart att du INTE har gjort dig förtjänt av det! Livet ÄR inte rättvist...
Massor av styrkekramar!!!

Eva-Lena sa...

Goa Lena, lider så med dej!!! Som Maria säger, livet är inte rättvist! KRAMAR!!!!

Lena sa...

Tack mina vänner! Nu känns det lite bättre. Har snörvlat i örat på Karin i en timme eller så. Tack för att ni finns!

Ullis sa...

Vi älskar dig, mamma! Kommer till dig ock kramas allihop imorgon! Massa bamse kramar! <3

Lena sa...

Ser fram emot det, mina små gryn! Nu gråter jag igen, fast av lycka! :)

Skicka en kommentar